boleh pregnant ke?

hi mummies2 yg dah berpengalaman. saya pjj dengan suami, n still belum period lagi since bersalin march haritu. nak tanya saya ada bersama dengan suami semalam even lepas luar, still boleh pregnant ke? hmm takut tak ready mental fisikal lagi 😭😭#bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Balas

Sy pernh nmpk sblm ni ada ibu tu share, dia x period2 lg berbulan lpas bersalin tp blh pregnant juga. So x sempt period tp pregnant. Rsanya boleh la kot. Sis kna pkai perancang, klu ada should be okla tp klu xde better consider klu mmg plan blm nk pregnant lg

jangan risau, sy pun mcmtu haritu, tapi upt -ve, risau dibuatnya

2mo ago

yeke sis? tulah risau kann tak ready lagi 😭😂