PASAL BILIK LABOUR ROOM

Hi mummies sy nak tanya, ade tak yang dah selamat bersalin kat hospital HTAR KLANG ?! Sy nk tanya dalam labour room tu ade tak tempat pemegang besi untuk kite Push tu ? Atau nanti kite yang kena teran & bangun sendiri?🤣 Sy dari dulu terfikir haha..sbb kalau ade besi pemegang tu senang la kan kite nak Push..#firstmom

3 Balas

ada pemegang,tapi belah kiri je,,doktor suh pgg kaki je masa nk teran,,lepas dah settle semua nnti dia alihkan sis ke katil lain nk tolak ke ward,, nanti dekat ward pindah ke katil ward mommy,dia tolak mommy n baby dari labour ke ward,kalau baby xde masalah lah

mcm takde je. usually kaki u jd tempat pegang.

biasanya pegang buku lali kaki sms nk push