baby kena stay NICU sebab pecah ketuban awal

hi mummies, siapa ada experience baby after bersalin kena stay nicu? usually berapa lama and bagi kata kata semangat please, rindu anak 🥹#firsttimemom #advicepls #ingintahu

3 Balas

Baby sy kene stay 3hari. sbb kuning & xckup berat.lahir just 2.07kg. hari ke 4 sy stay dgn baby dia wad neonatal. Waktu ni mmg kene kerap bg susu (hospital provide) and cuba juga breastfeed even waktu tu susu bdn xdek pun lagi utk stimulate and bonding dgn baby.

ikut baby juga, kalau baby okay, kejap je. mcm anak saya kena stay dlm 2hari mcm tu.

12mo ago

i see thank mummies jawab. harini day 2 dah. tadi pi tengok baby, ada kuning kena stay bawah lampu dulu. hope esok ada berita baik la.. rindunyaa

Berapa minggu pecah ketuban?

12mo ago

38 minggu 1hari