Posisi tidur

Hi mummies semua. Sy nak tanya mummy semua tidur mcm mana ye? Sy 25weeks & tidur mengiring, tp kadang2 risau takut mengiring tu terpenyet baby ke. Maternity pillow tu perlu ke? Setakat ni takde lenguh2 lagi masa tidur, just risau je mengiring tu bahaya ke apa. #firsttimemum

4 Balas

preggy mommy memang kena mengiring sis bila baring. tak boleh telentang, tak boleh meniarap. maternity pillow tu untuk bagi selesa je bila tidur.