Week 10 pregnant

Hi mummies, saya rasa mulut terlebih air liur and bila makan apa2 takda rasa sangat tapi selera makan tu ada. Normal ke? Siapa ada pengalaman macam ni juga 😭#ingintahu #bantusharing

3 Balas

saya rasa normal sis. saya preggy 7w5d, tiba² batuk & hidung berhingus sampai tersumbat. sbelum anak no 2 tiba² demam bila dpt tahu nk jdi abg, pastu serentak ayah & ibu dia pulak demam, batuk & selesema. mungkin hormon kot

normal. sbb hormone x mnntu bila pregnant. hidung jd tersumbat tibe2 pun ade sbb hormone buatkan byk penghasilan air la ape la.

sama dgn saya makan selera je cuma rasa tak selesa mcm mual tp xmuntah air liur je berkumpul