6 weeks pregnant

Hi mummies, saya nak tanya harini genap 6 weeks. Saya dari tau mengandung sampai semalam breast sakit sangat nak mandi letak sabun pon sakit. Siap keluar urat hijau. Tapi harini bangun pagi breast dah kurang sakit and urat tu tak visible sangat dah. Normal je ke? Anak first jadi saya nak kepastian. Tq semua. #advicepls #bantusharing #firstbaby #firstmom

1 Balas

haah sis. tu normal sebab mungkin breast sedang nak proses susu.