buah peach

hi mummies, preegy boleh makan tak buah peach dlm tin tu . tekak teringin tapi ada yg kata buah peach bahaya🥲#pleasehelp #firstmom

2 Balas

boleh. cuma dalam tin byk gula. kena kurangkan je

5mo ago

so. boleh la ya ? sebab tgok kt tt kata tkboleh nnti boleh keguguran🥹

bahaya sebab apa?

5mo ago

cuba sis tanya dekat yg post TT tu, mcm mana makan peach boleh sebabkan keguguran? apa kandungan dalam peach tu yg bahayakan kandungan? dia dah bagi statement macam tu, dia patut kena explain. cuba dis google, kit ada jawapan dari tempat lain?