Macam mana nak tahu baby okay ke tak

Hi mummies. Nak tanya macam mana ya nak tahu baby okay ke tak dalam perut on daily basis. Sebab biasanya kalau scan baru tahu kan dia gerak gerak and nampak jantung comel dia dup dap dup dap. Skrg saya 14 weeks. Geram rasa nak gi scan tetiap minggu tengok dia pusing2 haha. #firstbaby

1 Balas

Klu awk ada budget xsalah pn pegi scan. Tp bg sy, +ve thinking, bykkn doa padaNya, limit kan aktiviti yg buat kn kita mudah penat.