Makan durian 37weeks

Hi mummies, nak tanya boleh ke nak makan durian bila masuk 37weeks? #firstmom

4 Balas

Sy masa 32 weeks haritu makan juga..sy try seulas dua pastu stop..masa 36 weeks pun makan juga tp bnyk ulas🤭try sikit2 dulu sis tgk penerimaan badan macam mana..Jgn lupa minum air kosong bnyk2

Saya masa 35weeks makan durian sebab dh craving sangat. tapi saya tak makan byk. Alhamdulillah ok je skrng dah 38 weeks.

Saya makan durian dari start mgandung alhamdulillah x d mslah apa2

boleh je.