Gender baby

Hi mummies. Kalau 21weeks dh boleh tgk gender baby ke? Or better tggu another few weeks lagi untuk scan. #ingintahu

8 Balas

Rasanya ada org kata 18 week ke atas dah leh nampak. Sy 21 weeks semalam baru pegi scan. Kemain kangkang tunjuk bebird dia berkali2. 😂 Kalau laki senang nampak, kalau gegirl yg take time sikit sbb anak sy dua org lagi dua2 gegirl. Sorang malu2, sorang lagi kangkang habis waktu scan gender. Mmg ikut rezeki baby nak tunjuk juga tu. Hehe. ❤️

saya 20 week.. baru nak p scan esok.. ada rezeki dia tunjuk la ... kalau x dia nak bagi mummy surprise nanti. hahhaha..

Saya buat details scan masa 20 week, nampak jelas baby boy. Doktor ckp kalau baby girl yg susah sikit nak nampak.

2w ago

wah bestnya. okay2. terima kasih ye.

gender scan ni depends pada baby. 21w dah boleh scan, tapi kalau baby sorok2 tak nampak jugak.

2w ago

ouh faham. okayy baik. terima kasih yea

Saya 20w dah nampak gender. Kalau baby boy senang sikit nampak. Baby girl susah nampak

Sy scan masa 19 week dh nmpk jelas sbb baby bg kerjasama

5d ago

1 jam before scan tu, sis makan coklat atau makanan manis. Nanti baby tak tutup..

Saya scan gender masa 19w dh nampan due saya 5/10

bolh wak