Date masa scan dan dalam apps taksama

Hi mummies . Hari ni saya first time scan baby. Date dalam apps ni kandungan dalam 7w1d tapi bila scan di klinik kandungan baru 5w5d. Doktor cakap mungkin sebab period takberapa teratur. Ada tak yang ada pengalaman sama dengan saya? #firstmom #pleasehelp

3 Balas

saya pun sama. masa pegi scan hari tu patutnya baby dh 8w tp bila scsn dic ckp 6w5d. doc ckp kalau 8w dh nmpak kepala kaki. lagi pun period sy irregular sbb tu kot usia dia beza. persenyawaan lambat kot

2y ago

masa scan dah nampak janin tu l mc huruf c

sama macam saya .. ikutkan firstday last period 10w2d dh tapi bila scan dekat klinik baru 8w5d . Alhamdulillah dh nmpak kantung dengan baby ..

2y ago

Alhamdulillah. Semoga sis dan kandungan sihat. ❤️

sam sis dengan sye..doc kata sye 4w tp dalam app dah 5w..tp sye x scan lagi doc kata x nampak scan 5w

2y ago

ouh yaka. normal la kot kan? saya scan tadi pun baru nampak kantung saja. Semoga kandungan kita sihat, aamin