Pakai ke pump masa pantang?

Hi mummies, u guys beli ke pump? Masa pantang kita pakai ke pump? I ada research, ada org guna milk collector tu cukup. Brand haaka tu bagus katanya. Boleh sesiapa share tak? Thank you mummies#firsttimemom #advicepls

1 Balas

Sy ada beli wearable breastpump sbb sy working mummy. tp masa pantang sy pkai milk collector sahaja, lg puas hati. cuma bila dh hbis pantang, sy kena buat stock utk hntr ke pengasuh..pkai dua2. tp milk collector is still the best.

11mo ago

Jenama apa yg sis pakai? Boleh share tak?