34 weeks dah boleh simpan colostrum ke?

Hi mummies gang EDD December..tak lama dah kita nak jumpa baby kan hehe insyaAllah ❤️ nak tanya mummies yang dah ada keluar susu sikit2, korang simpan ke colostrum tu? And masa dah sesuai ke untuk simpan atau pun masih terlalu awal? Lebih elok pakai syringe biasa atau container Haakaa colostrum collector yang kecik tu untuk simpan..boleh share pengalaman. Tq semua yang sudi jawab 🤗 #firstbaby #firstmom

3 Balas

based on antenantal klas yg sye pergi, dyorg x galakkn mommy collect colostrum sblum bsalin.. just focus on bg susu after bsalin nant je..