Minyak masak

Mummies boleh x tlg suggestkn minyak apa yg sesuai utk ditambahkn dalam makanan bayi 8 bulan...

60 Balas

Minyak masak biase boleh. Kalau ade bajet lebih boleh guna olive oil.

seeloknya guna bahan yg dah tersedia dirumah. jgn pening² sis. insha'Allah elok je dia makan.

minyak sapi.. kurang sikit risiko alahan.. Google je ada article tu..xsilap paa&ma rasanya

saya bagi minyak kelapa & unsalted butter jaa utk menggoreng mknan bayi..ank saya 8bulan..

Olive oil. Tapi minyak masak biasa pun boleh.

1y ago

Sy gn minyk masak biasa je.

evoo

sy pki olive oil..msukkn sesudu masa prepare bubur die

minyak bijan @ minyak masak..kdg evo/unsalted butter

minyak zaitun. tapi minyak masak biase pun boleh.