SHARE TIPS UTK BUKAAN CEPAT

Hello mummies, boleh tak share mcmana nak buat bukaan lebih cepat . Saya induce ubat pagi td kul 630 pagi, sbelum induce 2cm, slepas tu stuck at 3cm. Blood show dah dua kali pukul 9pg dan 630ptg. Mind to share❤️

2 Balas

sy share pengalaman sy ye sis. sis baca innafatahnaa lakafathammubiiinaaa sambil urut dr ats perut ke bwh..dgn niat Ya Allah mudahkan urusan bersalinku dgn semudah mudahnya..ulang2 ayt tu dgn yakin. insyaAllah..cuba lah 😃

Buat senaman kupu2 dkt atas katil tu & kerap jln dlm wad. Sy dulu pun induce ubat 7am bukaan 3cm ketuban pecah 12.30pm bukaan 7cm tolak LR bukaan dh 8cm 4/5x teran keluar dh baby