Anak kerap berak

Hi mummies, anak saya 8 bulan mixed feeding, 3 hari ni kerap berak, 3-4 kali sehari and kadang2 cirit cair, kadang2 tak, usually sekali sehari je dia berak. And makanan saya try bagi kentang and roti sikit je before that. Should i bring her to doctor? Sebab dia aktif je mcm biasa and makan minum pun nk je. Tq mummies #firstmom

2 Balas

Probably roti yg buat x sesuai for ur baby, cuba skip roti dlu ya. n tgk ada perubahan x on him or her poop

kalau 3-4kali tuh rasanya normal lagi, jgn lebih dari tuh n nampak dia mmg cirit, tuh kena bawa p jumpa dr. ,

4w ago

Tulah hari ni pun dah 4 kali and cair2, mungkin saya bawa je kot. Risau sebab first time