Position baby masih melintang

Hi mummies. Ada suggestion x nak bagi kepala baby ke bawah?Skrg dh 33week... Doc ckp 36week klau masih belum kepala dibawah, week 38 kena ceasar 🥲..#firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Pujuk baby n sujud lama2. Sy pernah baby dh masuk laluan tp tiba2 melintang sbb sy duduk 12jam kt hospital ms 36weeks. Duduk je smpai baby keluar balik zzz.. 37 weeks sy scan semula dh ok balik

10mo ago

terima kasih.. sujud lama2 tp kdg2 lutut pulak sakit.. tp xpe demi mu anak 😉..

sujud lama ii ataupon bt senaman kupu ii boleh tgok di yt senaman utk ibu hamil