Scan hospital & klinik

Mula mula hospital check kata semua okay air ketuban okay baby saiz okay .. tapi bile kk yang check harini air ketuban kurang and saiz baby kecik .. terus kk bagi surat suruh pergi PAC kejap lagi .. kite yang risau and takut . Perasan kalau hospital yang scan mcm kejap and tk teliti sangt 😌 .. kalau kk scan lama and teliti betul" #38weeks_1day harap lah tk kene bersalin pakse ..

1 Balas

Sy dulu mcmtu lh sis scan dkt kk ckp baby sy kecik 2minggu pergi PAC diorg scan doctor ckp elok je baby membesar ikut week😅