Normal ke jadi macam ni

Msuk mggu ke 9 alahan hilang..blh mkn semua..sakit perut pon kurang dh..sy trauma sbb pernah gugur sekali mse 9mggu jgk..sy takut berulang lagi..ade yg same mcm sy ke#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

alhamdulillah utk sis.. bagus laa alahan hilang awal.. sy ni anak no2 dibawak nye alahan tu smpai nk beranak.. tgh meneran pun sempat muntah 3-4kali sbb bau bilik.. ape je bau yg kurang senang kt hidung sy ni mesti akan muntah.. kalau rasa xsure, tnyalah pendapat nurse atau doc ya sis 😘