baby expo

hi mothers. nk tny selalu ke baby expo mothers beli apa yg paling berbaloi ye? any tips and tricks? #firsttimemom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Usually beli brg2 yg berbaloi mcm strelizer siap ada dryer tu, breast pump, stroller & carseat…sometimes sabun baby pon murah sbb diaorg jual bundle…kne pandai survey..huhu…sy even ank nk masuk 2 pon suka pegi baby expo..tp byk jgk harga mahal2😅😅

Maybe baby gear would be great. Biasanye dorg ada bg combo stroller + baby carrier + car seat. Boleh tgk juga quality dan harga die. Kalau mcm baju, toiletries, toys baby mana2 pun boleh saja beli kalau ada sale.