Garis perut

Morning...ada ke mmi2 kat sini yg gris perut dri bwh smpai atas,org kata klau gris dri bwh smpai atas,baby boy.. sya kliru,ada kna mngena dgn garis ke? Hurm, sya dh bli brg baby girl bcause dh scan hritu doc kte bby girl... TAPI pagi ni pula,bila mak tgok gris kat perut dri bwh smpai atas,mak kata "jgn2 baby boy tak? sbb gris tu smpai atas" hm...................... ?? #8bulan

42 Balas

Sy pun garis smpai atas..baby sy dua2 girl.. sllu kalau scan girl..75% mungkin betoi.

5y ago

Yeah! Inilah yg sya nk dgr 😍😍

Garisan yg tentukan gender tu mgrut la sis.. better caya yg doc scan..😊

Sis ada scan tk? Sy smpai atas n scan In Shaa Allah baby boy.. tnggu hari ni 😅

5y ago

dh 2 kli scan.. bby girl but gris kt prut smpai atas..hrp2 mitos lh hm sbb brg bby byk wrna pink bli hritu

Xtau la sis , sy garis kat perut sampai ats , dah scan 2x doc ckp baby boy 😅.

5y ago

Aa'ah..org kta klau garis smpai atas tu bby boy

Saya dh 22weeks..garis hitam smpai atas..so bla scan last weeks, boy..😁

5y ago

bnda cmni lh buat sya knfius sis... huhu

sy pun garis perut sampai atas, tapi scan aritu ckap boy.. xpasti jugak..

5y ago

kn sis.. hrp2 tu hnya mitos ler

Sy pon mcm tu... Garis hitam dr bwh smpai atas pusat.. Scan mmg boy🤗

5y ago

Tpi sya scan baby girl.. hm.. tu la

X kesah lh boy ke girl.. Asal kn bju yg dh beli tu bole pkai. 😆😆

5y ago

Tul jgk ye sis,hm klau bby boy pun biar lh pkai bju wrna girl2.. reda je la😐😂😢😊

Sya punya garis perut dr atas ke bawah,scan 2x nmpk girl 😄

Garis kat perut sya dr atas smpi bawah scan 2x nmpk girl,