Pendapat mommies .

Morning mommies . nak tanya normal ke pedih ulu hati sebab gastrik yang berpanjangan ? before this mengandung anak pertama tak pernah rasa sakit pedih ulu hati sampai kakya rasa susah nak bernafas . boleh minta pendapat mommies . before this doktor bagi makan ubat gastrik tapi tak berkesan .#SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

normal sis.. cara elak dia jgn makan benda pedas dan berminyak. prepare gaviscon siap2 ye. sbb bantu legakan and buat sis senang nak tidur or rehat. jgn bg masuk angin perut tu. makan sikit2 tp kerap.

3d ago

mmg kerap makan sikit sikit tapi itu la makin menjadi pula sampai kadang susah nak bernafas. nurse ada perasan kalau makin teruk terus ke hospital check

normal