Due date berubah

Moning moms.. knpa ya due date brubah2 klu ikutkn last period sy .. due dte sy 1/7/23.. tpi msa prgi scan tuk confirm pregnant..D.D dh jdi 21/7/23..sy rsa mcm xpuas hti jdi tggu lgi dlm 3 mggu sy prgi scan klinik lain..D.D brubah lgi jdi 28/7/23.. mna 1 nk ikut sbnarnya..sy jdi confuse😅 #seriusnanya #bantusharing_kehamilan

1 Balas

kk selalu ikut 1day last period

1y ago

ow .kiranya umur bby ikut last period, tpi saiz bby xsma la dgn umur dy kn..