NEW OBIMIN (AMBIK BERSAMA AIR SUNQUICK)

Hi momy2..saya nk bertny sy dpt Newobimin dri kk ..sblm ni ank first sy makan folicasd yg biasa tu sje....dh 4hari sy mkn obimin bersama air sunquid ..Berak lawas,kentut lawas🤣tp satu je saya nk tny kenapa najis saya tidak berwarna h**tam seperti sy makan fld asid sblm ni..najis wrna Coklat agak gelap sedikit....rsau lak if xd penyerapan zat2 yg ad pda ubat tu ..hehee..HB setakat Ni 12.8😅adakah normal atau ia xsesuai dgn saya ?...sy makan obimin&airsunquick wktu malam jam yg sama &wktu pg sy mnum susu frisomum la mcm biasa..tp pengambilan obimin ni pda sy xd effect pening atau loya pon stkt ni alhamdulilah ..hehehe☺..Atau nnt next checkup saya perlu tny pada nurse yg rawat sy nnt ???🤗#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

mkn zinc mmg najis jd hitm dear, tu normal... sy pn amk obimin ngn sunquick.... xbleh go teln cengitu...

normal awak.. najis wrna hitam. sy pon gitu. mkn maltofer . msti gitu. .

waktu makan dgn makan ubat tu berjarak tak?

11mo ago

Jarak 2 jam lepas makan...