Bantu, penting 😭

Hi momy2. Ada ka momy dsni ada pengalaman kencing baby bewarna coklat dan baunya kuat? Baby sy dari umur 0-5bulan bf, dalam 5bln 2hari sy bg start susu fm lactogen sbb susu badan makin kering. Bila baby start susu fm lactogen, kencing dia jadi warna kuning ke arah coklet dan baunya kuat sgt. Sy tggu smpai seminggu untuk tgk perubahan tp x berubah. so sy tukarkan pegi dupro. dupro pula, kencing baby kuning jernih dan baunya biasa sja tapi kerap berak berbanding time baby bf dan lactogen. So sy mau tanya normal ka semua ni? sy firstmom. Dan bagi sy pendapat juga tentang susu fm apa yg sesuai ya untuk baby2 momy2 klau pernah jg alami mcm baby sy. Lagi satu dupro tu bikin baby sy berkahak. #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

Dah pernah bawak baby pergi klinik? Kalau belum, sila bawak baby untuk pemeriksaan lanjut.

dah cuba dutchbaby