Due 31/3 siapa dah bersalin?

Hi momy, nak tanya siapa due date sama tapi dah bersalin 🤭 saya masih menunggu baby keluar. Tapi nampaknya dia masih seronok duduk didalam. Celah kelengkang sakit kalau baring nak pusing kiri kanan atau berjalan 🤣#firstmom

2 Balas

kakak ipar sy due date ngam² raya prtama. tp dia dah bersalin 3 hari lepas 36w sbb ada bukaan 3cm. dia kena emergency czer,baby twin. skrg dah discharge pun

1y ago

ohh pregnant twin memang awal biasa nya kan. sebab risiko

saya due 27/3 blm bsalin.. seronok nampaknya baby dlm perut blm nak keluar.. nak cukupkan 40minggu kot🤣🤣

2y ago

itu lah tuu 🤣 baby kata puasa makanan bazar sedap haha