berat baby

hi momy nak tanya , saya sekarang pregnant 33minggu , masa scan berat baby 2.05kg normal ke ? saya takut nt masuk 9bulan baby besar sangat 🥹 #firstmom

9 Balas

Saya baru jer berklinik tadi,sebab nak tengok uri dah naik ke?Alhamdullilah dia naik dan tak tutup laluan baby,32 week today,saya berklinik swasta.Berat baby 1.9 kg ,normal kata doktor

6mo ago

sama la dengan kita. 32w 2.1kg

tak la. klu bby tu besar dktr dh mention awal2. sy 32w bby dh 2kg. 36w bby should be 2.50kg keatas

saya pulak scan 33w 2.1kg , scan 34w naik 2.48kg🤣 tp doc kata berat baby normal tk kecik tak besar

Saya 33 minggu baby berat 2.4kg 🥹 selagi dr cakap normal ikut minggu, normal je inshaaAllah 😊

Saya 34 minggu berat baby 2.55kg. Tanya doctor okay je. Tak besar / tak kecik 😊

Kalau tengok kiraan kat apps pun lebih kurang gini. Biasanya normal.

sy 34w baby 2.2kg je..doc kata okay..awak jgn risauu..

Kalau doktor kata normal, then it is normal.

sya 33 minggu tepat scan baby 2 kg tepat

5mo ago

sama smlm bru scan... doc kata normal jer.. alhamdulillah