Najis anak

Hi momy🥹. Nak tanya najis mcm ni normal ke eh? Mmg dri newborn mcm ni . Skrg 31 hari. Sbb ank sulung dulu tekstur dia lain 😂😂. Susu fm jugak. Ni pun baby minum fm jugak. Tapi takdela meneran ke apa. Oke je tak meragam. Perut tak kembung. Saya tungku je setiap hari .. normal eh keluar byk ni je hahaha😂. Takut dia tak lawas ke apa kee#bantusharing #seriusnanya

Najis anak
2 Balas

Uish mcm makan sedap je adik ni. Hehe. Xde meneran xpe kot sis, takut dia sakit je la najis solid . Tak pn try tukar fm. Tnya nurse kk dlu pun lg ok

4mo ago

Dah tukar byk dah. Semua sama je😂😂😂😂

normal