Baby Girl Name

Momshie suggest namn kayu baby girl name starts w/ letter M yung short lang. 3-5 letters lang cguro. ?

138 Replies

Margarette, Margaux, Madeline, Maureen (pag hndi 5 letters haha, now ko lng nbasa na 5 letters) May, Mayne, Mayee Marian, Mikey, Miley

Mary, Maddie, Maxine, Marie, marlan, Macy, Marion, Marian, madel, mitchie, mia, miles, Molly, Maurine,

Mnemo (pronounced as nimo) short for Mnemosyne, goddess of memory sa greek myth

Myka, Malia, Mika, Macy, Margaux (mahaba na pala ito hahaha), Megan.

Martha or mich.mia. Missy.mellen. marga.molley.mika.mm

Mia po.. Meaning wish for a child😊

Maine Mille Mia Mishca Moira Maicy

Moriah Myca Maia Myles Mitch Maru

Marah Maui Myrtle - 6 na pala to

Mika, Mia, Mila, Moi, Mae, Macy