hospital bag

hi momsh, any suggestions po na mga gamit na laman ng hospital bag, hehe ilang days nalang kaya nagpprepare na 😊 #TeamApril

hospital bag
1 Reply

Team april here! Kakaprepare lang namin kagabi hehe. Here are some things from our hospital bag mommy, sana makatulong. (For baby palang) Newborn Clothes (including bonnet, mittens, booties) Receiving blanket Swaddle blanket Lampin/Bibs Going home outfit ni baby Alcohol 70% Nasal Aspirator (optional) Thermometer (optional) Cotton Balls Cotton Buds (optional) Extra newborn diapers (more or less 10 pcs) Unscented wipes (if necessary, optional) Baby bath wash and shampoo (maliit lang) Baby bath towel Important Documents

3y ago

thank you momsh, so far onti nalang kulang namin ni baby ❤️