tanda bersalin

hi moms , sy nk bertanya ... sy selalu sakit di bahagian atas perut dan bawah perut . cirit birit pon selalu tp sy seingat sy xde trsilp makan ... oh btw sy dah 33 nk masuk 34 weeks dan first pregnancy , ramai yg kata dah tklama dah tp due sy 19/8 ... #ingintahu #firstmom

2 Balas

Ni sbb kndungan makin membesar, menolak organ dalaman kita.. Itu yg jd tak selesa. Dan diarrhea tu normal tp klu smpai lembik, blh jumpa dktr.

Sy pon kerap membuang. Sehari tu 4 x tp najis x mcm air pon. Biasa je. 31w2d normal ke ekk??