Bole ka buat susu badan balik

Hi 👋 moms, sy ni ank dari nb dh bgi susu formula sbb susu sy xdk lgsg..Tpi mostly mkcik bwg ckp sy sengaja xnk bgi la,taknak hilang kecantikan la.Demi Allah sy nk sgt dbf dkt ank sy.Sblum lahir pun dh siap beli breast pump dan sebagainya.Dan sy kesian jugak dkt anak sy x dpt mnum susu sy even setitik pun 😭😭😭😭 Sy dh cuba guna breast pump jugak pump lama" keluar punya lah sikit gilaa 🥺🥺 Adakah cara nak meriahkan susu badan Anak sy skrg otw ke bulan kelima #bantusharing #ingintahu #firstmom

3 Balas

5bulan dh agak lewat utk start over. boleh dptkn bantuan LC utk guide n jgn giveup ye