Baby 3 minggu brapa kerap myusu

Hello moms semua . Usually bayi 3 minggu brapa kerap myusu ya ? Dan slalunya brapa ml ? #advicepls #firsttimemom

2 Balas

Awak bf ke fm? Kalau bf ikut je demand baby. Macam baby sy akan mintak every 2h/3h. Sekali nyusu around 15-30mins ikut dia. Kalau sy bg fm selalu 2oz for 2hrs.

2y ago

Sy fm . So now sy bg 2 oz every 2 hours .

ikut demand bby..sllu 2 jam skli n tgk bnyk mna dy mnm,mcm ank sy 3 minggu dy start mnm 3oz 3 jam or 2 jam skli

2y ago

anak sy masi minum 2 oz every 2 hours tp pandai berangin perut dia . so skrg dia mnum 1 oz every 1 hour .