Penggunaan Bedak?

Hello moms semua.. sya mau bertanya, adakah Bedak tabur Perlu digunakan untuk baby?. Dan bila baru boleh guna?. Saya first mom Dan baby umur 5bulan. Saya Ada juga dengar penggunaan Bedak Tidak digalakkan, Dan saya Tidak menggunakannya untuk bby saya, tapi ipar cakap "nanti 6bulan baru guna bedak" dekat baby. Segan untuk menolak😅. #ingintahu #firstmom #bantusharing

11 Balas

Tak pakai pun takpe awak. Bukan keperluan. Saya lagi suka lotion.

7mo ago

Samaa