My new born

Hi moms.. Semenjak berapa hari ni.. Baby saya yang berusia 7 hari asyik keluar kan najis macam ni.. Ada cecair kuning.. Adakah ni normal atau tidak? #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

My new born
4 Balas

normal sgt. jgn risau baby dpt fully hindmilk ni. klu ad ijau2 sikit tu baby dpt lbih foremilk. better kerapkn susu pd sebelah breast sehingga kosong bru dpt hindmilk. hindmilk yg bole turunkn kuning n naikn berat bdn baby

normal tu mommy, dah hari 7 mmg septtnya najis dh kene start warna kuning kalau still hijau gelap ha itu kena risau sikitlah… tengok ii juga takut ada darah ke… so far kuning means healthy babyyyy 😋🤍

awalnya , baby saya minggu ke 2 baru najis bertukar warna kuning . tu pun masih ada sikit2 warna hijau . baby susu formula ke susu badan ?

1y ago

normal . memang akan berlaku perubahan warna najis . dari warna gelap hingga jadi warna kuning , berbiji . kalau dah kuning , normal la tu, tapi kalau bertukar warna hijau semula, tu problem

Sama.. baby sy kaler ni sejak few days old 😅