Baby sucking lama

Hi moms. Saya first time mother baby dah 26hati. Saya dah menyusu lama sangat melebihi 15-30minit seperti yg lc2 cakap tempoh yg cukup sebenarnya. Tapi dia masih nak minum. Possible ke masalah sucking dia? Tp saya rasa dia dah deep latch dgn betul sbb tak sakit semasa nak latching. #bantujawab #firstmom

2 Balas

biasa latu dy nk mengempeng. baby sy pernah isap smpai 2 jam hahaha krem mak ni haa

3mo ago

Huhu tula pernah jgk. Kadang2 menyusu sambil baring dua2 tertidur mulut baby still nyot2 😂