Baby kurang gerak

Hi moms, saya first mom dah 39 weeks. Tanda bersalin belum ada tapi perut dah start mengeras terutama waktu malam. Hrini rasa baby kurang gerak berbanding hari sebelum. Baby gerak start pukul 12.30tgah hari tdi sampai sekarang 5.00 petang kicks belum cukup 10. Patut pergi hospital ke? Dan saya perasan ada keluar lendir mcm keputihan tapi sebelum ni tak ada #SeriusTanya #newmom

2 Balas

baby kurang gerak trus pi hosp sis ..saya baru2 ni baby kurang gerak trus saya pi hosp,esok paginya saya kena induce and petangnya Alhamdulillah saya dah bersalin🤭 due 30/3 tapi bersalin 10/3 ..agaknya baby nak smbut bulan puasa jugak😂

kalau baby kurang gerak, terus p hosp. sis. gpun da 39w da.