3 weeks post czer

Any moms out there yg ada experience naik tangga 3 weeks selepas pembedahan ? Ok tak ? #firstmom

1 Balas

Lepas seminggu saya dah naik tangga 😂 okay je. Mula tu slow la lepas 2 minggu laju dah naik. Czer mmg kena banyak berjalan utk luka cepat sembuh

1y ago

Waw sy salute sis 😅 sy ada juga naik tngga tp setakat 3 anak tngga ja . lepas ne kena naik tangga yg lebih tinggi sbb tgal apartment. jd takut jg sy mau naik sbb takut effect bekas jahitan