Effect kancing gigi

Hi moms, normal ke effect kancing gigi ni selsema batuk kahak? Saya dh 2 minggu smpai sakit kepala sbb paksa batuk keluarkan kahak dan snort kuat sangat. Hidung tersumbat dia bukan biasa2 sampai snort pun boleh sakit kepala, then 2nd week tu ada rasa nauseous jarang2. Normal ke? Or should i refer hospital?

1 Balas

kalau awak tak tahan sangat, pergi klinik. takut ada alahan ubat. lagipun 2 minggu still sakit lepas cucuk, better check ya.

1y ago

pergi kk, awak tunjuk buku pink tu. bagitau nurse side effect awak dah 2 minggu. kalau perlu ke hospital, nanti doktor kk akan refer awak ke sana.