Loya pening waktu hujung kehamilan

Moms, nak tanya... dlm minggu ni ada beberapa kali sy rasa mual, loya......... Tadi g klinik cek bp ok je... Tp bila balik rmh, sy check dipstick utk protein mcm tinggi pulak....(klo xslp baca) Skg br nak msk 32weeks, kembar... Normal ke rasa mcm ni? Pgnant sebelum ni ok je.... Hrtu cek drh ok je.. hb pn ok... gula pn ok. #pleasehelp

Loya pening waktu hujung kehamilan
1 Balas

, hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma