Suntikan Baby

Hi moms, nak tanya. Baby saya 4bulan+. Sekarang saya follow up vaccination baby di KKM sahaja. Nak tau, ada tak vaccination lain yg perlu diambil dari swasta utk baby selain yg diberi di KKM. Atau vaccination yg diberi di KKM dah cukup? #pleasehelp

1 Balas

KKM x ada vaksin Infleunza dan Rotavirus. Yg nie sis boleh cucuk klinik swasta. Tp cucuk Influenza nie bawah 3 tahun dah habis rasanye (area KL) . Rata2 klinik swasta area KL @ Selangor dah x ada. Sy ada try tanya juga di Seremban sbb hometown situ, mostly pun dah x de stock. Sis boleh survey dulu lah mana2. Rotavirus sampai umur 8 bulan.