Heartbeat baby low

Hi moms. Nak tanya. Ada ke yang pernah ada pengalaman pregnant 22 week above bila buat detail scan or scan, heartbeat baby rendah? Boleh share pengalaman?

1 Balas

Sy pernah..sy ulang alik kk, hosp swasta n hkl hari sama sbb xpercaya heartbeat mcm tu. Doc ckp nk keluarkan baby, sy nangis teruk dh. Suami ajak lunch pukul 1pm, sy xde selera tp suami paksa juga. Pukul 4pm ms tunggu kt hkl sy rs baby gerak. Rupanya sbb sy xmakan pagi tu…ms tu sy pregnant 4-5 bulan. Sama usia kandungan lah kan?

2y ago

Sekali tu je. Semoga dipermudahkan urusan puan