Awal pagi rasa sakit ulu hati or gastric.

Hi moms! Kenapa eh asal bangun pagi perut rasa sakit ulu hati rasa-rasa macam mahu gastric? Ada mummys yang pernah rasa begini kah? Share tips 🥺🥰 #firsttimemom #advicepls #firstbaby

2 Balas

Sama saya jugak sis... Sy x boleh nak isi makan... Sebb nak muntah ja.. Sy bagun minum susu 1 gelas.. Lpas solat subuh baru sy makan apa yg terigin 😊... Tiba2 jadi kembong perut mcm x sedap perut la

Sye tiap2 pagi jadi mcm ni. Sye akan mkn biskut ke roti ke isi perut sikit sebelum solat subuh. Alhamdulillah okayy dah lepas tu