Perut mengeras

Hello moms.. Kblkangan ni prut sy sllu mengeras.. Tpi xda la lma sngt, kjp2 jr.. Tpi tiap hri.. Sy bru 19w adakh normal mcm ni..ada moms yg ada pnglaman mcm ni x..jom share😉 #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Sama sis. Sy pun 19weeks ni kerap mengeras tapi kejap2. Lebih2 lagi waktu terjaga dr tidur malam.

1y ago

sma la.. kdg2 waktu hri nk mlm.. mgrib2 mcm tu.. mulai la mengeras2.. lps tu ok, nnt klu dh tdur.. trjga nk pg toilet.. situ pun mngeras2 jgk😅