Tak boleh bersama

Hi moms.. i rasa sedih dah 6 bulan tak dapat bersama lepas habis pantang cuz effect cucuk pil perancang.. dapat lepas tanggungjawab dekat suami je tapi diri sndiri 🥲 ye tahu haram tapi tu lah 😭#bantujawab #bantusharing

3 Balas

saya pon awal cucuk depo darah non stop 3bulan lepas tu saya stop depo saya ambil ubat je alhamdulillah da stop period pon mcm biasa

Jadi period berpanjangan ka sis ?

3mo ago

Saya 2kali cucuk lepas pada tu dh tak cucuk saya bgtau nurse yg saya nak makan pil, saya tanya nurse tak balas, jadi saya tanya nurse di kampung saya baru balas, jadi saya ambik keputusan makan pil sbb saya nak solat nak ganti puasa 🥰

apa yang haram tu sis?

3mo ago

Kalau berdarah kan tak boleh bersama.. hukumnya harom