Berat baby 35minggu 6 hri

Moms hmm normal ke kalau 35 minggu 6 hri berat hanya 2.5kg je em risaula saya, saya first mom, ke tk normal berat gitu, doc ada bgitau saya yg berat tu untuk bby 34 minggu #firstmom #SeriusTanya #bantujawab

8 Balas

sy baru scan baby smlm kt kk,sy dah masuk 36w tp berat baby 2.5kg je,ukuran kt situ jd 35w4d tp doktor ckp tu normal..berat okay,sy pn risau takut baby kecik tp doktor ckp nnti dia akn lg membesar sbb masih ada masa lg 4w sblm bersalin..

normal sis , saya brt bby 35w4d dah 3.3kg doc ckp bby besar saya ada kencing mnis before pregnant la tapi , risau plk blh beranak normal ke x , esk dh 36w masa ni sy scan swasta , so kk xthu lagi risau plk

4mo ago

Ukuran graf baby normal tak ? Ke ada yang lebih dari garisan merah ?

tak byk beza pun. baby saya lahir masa 37 minggu berat 2.4kg. doktor cakap normal je jgk. lepastu berat makin naik jugak

same la berat baby kite..hehe sye pon 35 minggu 6 hari baby berat 2.59kg

Sy 35w scan aritu 2.7kg..doc kt normal, jgn kurang 2.5kg dh..

sye 32weeks brt bby 1.7 doc ckp normal sye now ad gdm on pill

biar kecil senang bersalin xde jahitan byk

normal sis. boleh refer sini.