13weeks ingin tahu jantina bayi

Hey moms esok saya dh genap 14 week bile agaknya bole rsa bergerakkan janin sbb mlm tdi sy ada rse mcm tndgn halus rse geli la pulk tpi sy tak psti adakh itu tendgn atau pun bunyie cacing kelparn heheheh dan brpa week agaknya bole tahu jantina ? Janin #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

kalau bernasib baik 14w dh boleh nampak dh. mcm anak saya 14w dia dh tayang bebird dia hihihihiii

2y ago

ykew bestnyaaa dia tunjuk awl bole lh momy dia sediakn awl ii brg bby hehehe