My 1 month baby

Moms.. Dh 3 kali my daughter ambik darah sebab doktor kata darah hati my daughter ada tinggi sikit.. Kenapa yer benda tu boleh ada? Ada tak sebab dia yg layan.. Kalau ada sesiapa pernahh ada situasi mcm ni.. Boleh tak beritahu cara nak atasi... Kesian sgt tgok my daughter kena cucuk sebab ambik darah #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

mase lahir ank kuning tinggi ke? berapa lama kuning nya?

1y ago

Masa dia dua minggu msih ada kuning sebab dia turun slow2.. Tpi doktor kata.. Takkan sebab kuning dia sebab kuning dh turun..