PANTANG AIR BATU

Hi moms , betulke kene pantang ais setahun lepas bersalin ?? saya dah taktahan langsung nak minum ais habis pantang ni . Lagi 8 hari nak habis pantang dah 😭#firstmom #ingintahu #pantang44hari #tolongbagijawapan

1 Balas

kenapa pula. boleh je nak minum xde masalah pon. sy minum je air sejuk coway tu. baby sy okay je. dia minum susu badan. ais pon sy minum je sepanjang baby minum susu bdn. sekarang pon tengah pantang anak ke2. sy bancuh oren sunquick siap buat sejuk2 lg😅. baby okay je awak