Sakit belakang

Hi moms. Apa tips nak kurangkan back pain? Sekarang masuk 7 months, sakit belakang memang tak boleh bincang. Ada sesiapa yang pakai belly supporter/back supporter? Does it help? Perlukan suggestion untuk kurangkan kesakitan haha 😞🫂#firstmom

2 Balas

Sy dh 8bln bru start sakit blkng, sblm ni sakit rusuk je..skrg mkin mbesar bby mkin sakit n serba xkena bila baring., terutama bhg pelvic..xtau nk buat cmne dh…kdg tu rasa sesak sikit nfas

4w ago

Alamak takutnya... Kan rasa sesak bila baring pun. Ada baca back/belly supporter tu cuma tak sure jenama or jenis apa yang elok. Semoga urusan moms semua dipermudahkan.. pengorbanan..

saya pun sama. tapi saya renggangkan badan slow², jgn bagi sampai bunyi crack tu 🤣 buat slow² bagi hilang rasa jeee